A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

СВІТ ДИТИНСТВА

Дата: 16.04.2018 14:10
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

10 квітня 2018 року відзначено знаменною подією у житті Микільського старостинського округу та і всієї Преображенської об’єднаної територіальної громади, адже в цей день гостинно відчинила двері після капітального ремонту різновікова група «Весняночка» дошкільного підрозділу «Ромашка» КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради.

       Всі присутні: діти, батьки, працівники закладу та гості були вражені змінами, які відбулися у приміщенні «Весняночки». Тепер діти, а їх у групі, до речі, двадцять двоє, будуть навчатися у дійсно достойних умовах: повністю відремонтовано групову кімнату та спальню, побудовано санітарну кімнату, харчоблок та пральню, проведені у закладі системи опалення, водопостачання та водовідведення. 

             Діти разом із вихователями та батьками підготували святковий концерт з нагоди відкриття «Весняночки». Прозвучали слова вдячності від старости Сьомченко Світлани Петрівни та батьківського колективу на адресу сільського голови, депутатів та працівників сільської ради. 
Та головними «іменинниками» на цьому святі були діти, які не тільки зібралися у відремонтованому та оновленому приміщенні, а й отримували подарунки: дитячі меблі, іграшки, а від землекористувачів Микільського старостинського округу - килим для ігор та від батьків - солодощі.

            І хоч попереду ще багато роботи на території різновікової групи «Весняночка» та вже досить суттєві зміни відбулися. Тому символічно, що свято відбулося навесні у Великодні дні, адже з пробудженням та оновленням природи, оновлюються і населені пункти Преображенської громади, ось і на території села Микільського «Весняночка» отримала нове життя.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь