A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Оголошено конкурс серед банків щодо розміщення тимчасово вільних коштів сільського бюджету

Дата: 09.03.2017 15:44
Кількість переглядів: 913

Преображенська сільська рада Оріхівського району Запорізької області оголошує конкурс серед банків  щодо розміщення тимчасово вільних коштів сільського бюджету на депозитних рахунках в 2017 році.

У конкурсі можуть брати участь банки, філії (відділення) яких розташовані в м. Оріхів та в Оріхівському районі (далі –  банки), за таких умов:

статутний капітал становить або перевищує 10 млрд. гривень, при цьому держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу та/або голосів;

протягом 2016 року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.

Обсяг коштів, який планується розмістити на депозитному рахунку, станом на 07.03.2017 складає 3 000 000,00 гривен.

Учасник конкурсу повинен надати конкурсній комісії для визначення банку для розміщення тимчасово вільних коштів сільського бюджету на депозитних рахунках, такі документи:   

заяву на участь у конкурсі;

конкурсні пропозиції щодо розміщення тимчасово вільних коштів сільського бюджету на депозитних рахунках,  які обов’язково включають пропозиції щодо:

·        відсоткової ставки;

·       терміну повернення коштів на рахунок сільського бюджету за письмовим зверненням Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області;

·        незнижувального залишку на депозитному рахунку;

·        умови сплати відсотків та періодичність сплати;

завірені копії:

· витяг з реєстру про державну реєстрацію банку, виданого державним реєстратором;

· свідоцтва про державну реєстрацію банку, виданого Національним банком України;

· довідки з Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ), виданої  банку управлінням статистики;

· довідки управління статистики про включення філії (відділення) банку до ЄДРПОУ;

· Статуту банку;

· банківської ліцензії на право здійснення банківських операцій;

· довіреності керуючому філією (відділенням)  банку;

· довідку Національного банку України про розмір статутного капіталу банку на початок 2017 року та відсоток статутного капіталу (та/або голоси), яким прямо та/або опосередковано володіє держава;

· довідку Національного банку України щодо не застосування до банку в 2016 році таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.

Претендентам пропонуємо, надати пропозиції в запечатаному конверті до 15.00 год. 15 березня 2017 року за адресою: Запорізька область, Оріхівський район, с. Преображенка, вул. Преображенська, 3. На конверті з пропозицією необхідно вказати: "Не відкривати до 10.00 год. 16 березня 2017 року".  Контактний телефон (06141) 41-3-71 (Буховець Олена Олександрівна)

Розкриття пропозицій відбудеться 16 березня 2017 року об 10.00 год.  за   адресою: Запорізька область, Оріхівський район, с. Преображенка, вул. Преображенська, 3 в залі засідань сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь