A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

В ПРЕОБРАЖЕНСЬКІЙ ОБ`ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ПРОЙШОВ СЕМІНАР НА ТЕМУ «РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ»

Дата: 23.03.2017 10:13
Кількість переглядів: 999

21 березня 2017 року в приміщенні дошкільного підрозділу «Ромашка» КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради пройшов семінар на тему «Реабілітація дітей з особливими потребами». У заході взяли участь спеціалісти Запорізького центру соціальної та реабілітаційної допомоги «Прометей», вихователі, вчителі, логопед, психолог та старша медична сестра КЗ «НАК «Основа», психологи та вихователі дошкільних закладів Оріхівського району, Комишуваської та Малотокмачанської територіальних громад, вчителі НВК № 2  ім. академіка Лазаряна, батьки дітей з особливими освітніми потребами.

Під час заходу реабілітолог Псарева А.В. та логопед Бобкіна Н.О. ділилися досвідом роботи з особливими  дітьми дошкільного та шкільного віку, які відвідують Запорізький центр соціальної та реабілітаційної допомоги «Прометей». Спонсор центру Рубель О.А. розповіла про участь міжнародних благодійних організацій у фінансуванні закладу. Мама дитини з особливими потребами Кузьмук Н.В. наголосила на ролі батьків у організації роботи центру, який відвідують їхні діти.

Семінар пройшов у вигляді діалогу, де кожен висловлював думку про можливості та труднощі в організації реабілітаційної роботи з дітьми з особливими потребами. Захід  спонукав кожного учасника замислитися над методами роботи з особливими дітьми та необхідністю поглиблювати знання з даного питання як педагогів так і батьків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь