A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Випуск

Дата: 01.06.2016 09:04
Кількість переглядів: 948

Ніщо не триває вічно, ось і шкільні роки для цьогорічних випускників підійшли до кінця. Здається, що тільки вчора батьки відводили  першокласників до школи  в перший клас з букетом квітів, і раптом - випускний вечір.

У випускників безліч планів, багато з них хоче після навчання залишитися у місті, але є і ті, хто мріє повернутися у рідне село уже дипломованим спеціалістом. Завдання місцевих органів влади саме заохочувати повернення молоді до сіл, а це можливо лише за умови робочих місць, розвиненої інфраструктури.

Бо все ж наші діти справжні патріоти і хотіли б жити та працювати в рідному селі. Тому хотілося попрощатися з першими випускниками шкіл першої в районі об’єднаної територіальної громади особливо, що назавжди кожен випускник залишив щось на згадку в рідному селі.Тому, за ініціативи Преображенського сільського голови Сідуна В.А., виконкомом Преображенської сільської ради започатковано щорічну акцію: кожен випуск загальноосвітніх закладів Преображенської об’єднаної територіальної громади буде залишати на бетоні малюнок - своєрідну згадку про своє дитинство та час навчання у школі.

1 червня 2016 року на території Преображенської сільської ради вперше пройшла акція до Міжнародного Дня захисту дітей, в ході якої випускники Преображенського НВК «Школа – дитсадок» та Омельницької ЗОШ І - ІІ ст. зустрілися з Преображенським сільським головою Сідуном В.А., поділилися своїми мріями та планами на майбутнє, а також на бетонному паркані біля Преображенської сільської ради залишили малюнки на згадку про себе. Малюнки виконані методом графіті, матеріалами необхідними для малювання дітей забезпечила місцева влада.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь