A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

рішення №Р_57 «Про відмову у наданні дозволу гр. Некрасовій Н.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»

Кількість переглядів: 102
Скликання: восьме скликання
Сесія: п'ята сесія 19.03.2021
Тип документу: рішення
Дата прийняття: 19.03.2021
Дата оприлюднення: 20.04.2021
Номер документу: Р_57
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу гр. Некрасовій Н.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

                                                                            

 

 

ПРЕОБРАЖЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

П’ЯТА СЕСІЯ

 
РІШЕННЯ

 

19.03.2021                             с. Преображенка                               № 57

 

Про відмову у наданні дозволу гр. Некрасовій Н.М. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

 

Керуючись ст.ст. 12, 122, п.2, п.3 ст. 123 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», ст. 6 Закону України «Про землеустрій», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань містобудування, регулювання земельних ресурсів, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища, розглянувши заяву громадянки Некрасової Наталі Миколаївни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, надані копії документів, Преображенська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити громадянці Некрасовій Наталі Миколаївні у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 01.03 для ведення особистого селянського господарства, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення) за адресою: Запорізька область, Оріхівський район, с. Новосолошине, площею – 2,0000 га. на земельній ділянці кадастровий номер ХХХХХХХХХХ:ХХ:ХХХ:ХХХХ у зв’язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки, зазначеного заявником, вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, визначеними п. 2 ст. 123 Земельного кодексу України. Вказана земельна ділянка знаходиться в постійному користуванні ФГ «Земля і Воля» акт на право постійного користування ЗП 13-501637 від 05.12.1996р. № 158 та ФГ «Добробут» акт на право постійного користування ЗП 13-501638 від 05.12.1996р. № 157.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на комісію з питань містобудування, регулювання земельних ресурсів, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                                            Володимир СІДУН

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь