A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

рішення №Р_47 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її безоплатно у власність гр. Нєдєльчеву А.М.»

Кількість переглядів: 151
Скликання: восьме скликання
Сесія: п'ята сесія 19.03.2021
Тип документу: рішення
Дата прийняття: 19.03.2021
Дата оприлюднення: 20.04.2021
Номер документу: Р_47
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її безоплатно у власність гр. Нєдєльчеву А.М.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

                                                                            

 

 

ПРЕОБРАЖЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

П’ЯТА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

19.03.2021                            с. Преображенка                                        № 47

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її безоплатно у власність гр. Нєдєльчеву А.М.

 

Керуючись ст. ст. 12, 123, 116 Земельного Кодексу України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», розглянувши заяву громадянина Нєдєльчева Андрія Миколайовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), надані копії документів, Преображенська сільська рада

ВИРІШИЛА :

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 02.01. – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),  загальною площею 0,2500 га., кадастровий номер – ХХХХХХХХХХ:ХХ:ХХХ:ХХХХ, що знаходиться за адресою:  Запорізька область, Оріхівський район, с. Новосолошине, вул. Українська, хх.

2. Передати громадянину Нєдєльчеву Андрію Миколайовичу, безоплатно із земель комунальної власності у приватну власність земельну ділянку загальною площею 0,2500 га., кадастровий номер – ХХХХХХХХХХ:ХХ:ХХХ:ХХХХ, (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 02.01. – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови), що знаходиться за адресою: Запорізька область, Оріхівський район, с. Новосолошине, вул. Українська, хх.

3. Рекомендувати громадянину Нєдєльчеву Андрію Миколайовичу протягом року звернутись до органів, що здійснюють проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно для державної реєстрації права власності на земельну ділянку, згідно із цим рішенням.

4. Відділу з питань економічного і агропромислового розвитку, комунальної власності та земельних відносин Преображенської сільської ради внести відповідні дані до земельно-кадастрової документації по зазначеній земельній ділянці.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Преображенської сільської ради з питань містобудування, земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища.

 

 

Сільський голова                                                                            Володимир СІДУН


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь