A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

рішення №Р_42 «Про надання дозволу гр. Козир В.Ж. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

Кількість переглядів: 141
Скликання: восьме скликання
Сесія: п'ята сесія 19.03.2021
Тип документу: рішення
Дата прийняття: 19.03.2021
Дата оприлюднення: 20.04.2021
Номер документу: Р_42
Назва документу: Про надання дозволу гр. Козир В.Ж. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

                                                                            

 

 

ПРЕОБРАЖЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

П’ЯТА СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

19.03.2021                             с. Преображенка                               № 42

 

 

Про надання дозволу гр. Козир В.Ж. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Керуючись ст.ст. 12, 81, п. 13 ст. 791, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про Державний земельний кадастр», постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 №1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», розглянувши заяву громадянки Козир Вікторії Жоржівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), надані копії документів, Преображенська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати громадянці Козир Вікторії Жоржівні дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (цільове призначення згідно КВЦПЗ – 02.01. – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), категорія земель – землі житлової та громадської забудови) за адресою: Запорізька область, Пологівський район, с. Преображенка, вул. Кооперативна, 59, орієнтовною площею – 0,2500 га.

2. Ліцензійній землевпорядній організації, яка виконуватиме комплекс землевпорядних робіт, не проводити польових вимірювань без представника сільської ради.

3. Рекомендувати громадянці Козир Вікторії Жоржівні здійснити реєстрацію речового права на земельну ділянку протягом року з моменту внесення інформації про неї до Державного земельного кадастру.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Преображенської сільської ради з питань містобудування, земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

Сільський голова                                                                            Володимир СІДУН

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь