A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Оголошено конкурс на посаду директора комунального закладу «Преображенський інформаційно-просвітницький центр культури і дозвілля»

Дата: 12.06.2017 15:54
Кількість переглядів: 941

 

      Відділ освіти, культури, молоді та спорту Преображенської сільської ради оголошує конкурс на посаду  директора комунального закладу «Преображенський інформаційно-просвітницький центр культури і дозвілля» Преображенської сільської  ради Оріхівського району Запорізької області.           До участі у конкурсі допускаються особи, які є громадянами України, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним  рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

      Для участі у конкурсі подаються такі документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографія, що містить прізвище, ім′я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв′язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;  два рекомендаційні листи довільної форми;  мотиваційний лист довільної форми. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її  професійні чи моральні якості.

Зазаначені документи надсилаються протягом 30 календарних днів з моменту публікації оголошення на  поштову адресу:  70545, Запорізька область, Оріхівський район, с. Преображенка, вул.  Преображенська, 3  та електронну адресу: prosvita2016@ukr.net.

Про умови проведення  конкурсу можна ознайомитись на сайті

        Довідки за тел.: 41-3-71

Додаткова інформація:

Формування конкурсної комісії триватиме до 10.07.2017 року.

Перше засідання конкурсної комісії відбудеться 20.07.2017 року, на якому розглядатимуться документи, подані кандидатами  на посаду директора комунального закладу «Преображенський інформаційно-просвітницький центр культури і дозвілля» Преображенської сільської  ради Оріхівського району Запорізької області.

Кандидат на посаду директора комунального закладу «Преображенський інформаційно-просвітницький центр культури і дозвілля» Преображенської сільської  ради Оріхівського району Запорізької області  повинен підготувати проект презентації розвитку закладу культури на п’ять років.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь