A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

СВЯТО СЕЛА ПРЕОБРАЖЕНКА

Дата: 20.09.2018 16:47
Кількість переглядів: 921

Фото без опису   

    19 вересня 2018 року виповнилося 75 років з дня визволення села Преображенки від фашистських загарбників.    Вже  стало доброю традицією саме в цей день відзначати День села.

         Цього року на прибудинковій площі сільської ради відбулися урочистості та святковий концерт  з нагоди Дня села. З  вітальним словом до мешканців села звернулися Преображенський сільський голова Сідун Володимир Анатолійович та голова районної ветеранської організації Ревуцький Іван Михайлович.

    Всі присутні переглянули концертну програму учасників художньої самодіяльності: Анастасії Максимової, квартету родини Семенець, Алли Довгої, Олександра Шевченка, Артема Чижа, квартету «Калина» та дуету «Тандем».

         Також на святі відзначили наймолодшу мешканку села Дубягу Валерію, яка народилася 02.09.2018 р. та найстаршу – Разгоняєву Олександру Кузьмівну, 15.04.1922 року народження.

         Протягом свята діяла виставка робіт майстринь села: Валентини Приходько, Алли Довгої, Людмили Семенець та Антоніни Гудінової.

       Після закінчення святкового концерту розпочався вечір пісні під гітару «Заспіваймо разом». Глядачі мали можливість насолодитися чарівними акордами гітари у виконанні Леоніда Глувка, Юрія Білогуба, Сергія Дроздова, Сергія Картуесова та музичного колективу з м. Гуляйполе «Фільми» (керівник Ігор Кравченко). Також у святі взяли участь Світлана Чубирь, Наталія Бочарова, Дар'я Швець з групою «Конфеті» та ведуча Лідія Мельник.

       Вечір закінчився колективним виконанням пісні під гітару та молодіжною дискотекою, яку провели Ярослав та Дмитро Попадинці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь