A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗНАНЬ

Дата: 03.09.2018 15:04
Кількість переглядів: 1135

     

      Сьогодні  у школах Преображенського освітнього округу  пройшли урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання нового, до нових звершень.

     У цей вересневий день за парти сіли 396 учнів, а до усіх груп дошкільного підрозділу «Ромашка» прийшло 155 маленьких жителів Преображенської об’єднаної територіальної громади. У цьому році шкільна родина Преображенського освітнього округу поповнилася 46 першокласниками: 32 дитини в КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради, 12 дітей в Омельницькій філії ім. академіка М. А. Долежаля та 2 діток у Вільнянській філії І ст.  У 2018 – 2019 навчальному році працюватимуть 2 інклюзивні класи та 2 інклюзивні групи у дошкільному підрозділі «Ромашка» КЗ «НВК «Основа» Преображенської сільської ради. У новому навчальному році в КЗ «НВК «Основа» та двох філіях працюватимуть групи продовженого дня.

        Шановні педагоги, дорогі учні!

     Від виконавчого комітету Преображенської сільської ради щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості та  доброти.

     Бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – нові стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

    Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, виховують справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість та любов залишається з дітьми на все життя.

     Нехай цьогорічний свято несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

     Зі святом,  у щасливу путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь