A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

08.06.2018 року відбулося чергове засідання 30-ї сесії Преображенської сільської ради сьомого скликання.

Дата: 11.06.2018 15:58
Кількість переглядів: 809

08 червня 2018 року відбулося чергове засідання тридцятої сесії Преображенської сільської ради сьомого скликання. Депутати розглянули 36 питань.

  Рішеннями сесії встановлені місцеві податки та збори на території Преображенської об’єднаної громади 2019 рік.

  Розглянувши  подання виконавчого комітету Преображенської сільської ради, депутати прийняли рішення про присвоєння почесного звання «Почесний громадянин Преображенської громади» Приходько Валентині Іванівні,  керівник гуртка декоративно – прикладного мистецтва «Соломяне диво».

  Згідно рішення сесії заборонено продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території Преображенської об’єднаної територіальної громади у стаціонарних об’єктах торгівлі, у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, у період з 22.00 год. вечора до 08.00 год. ранку щоденно, враховуючи вихідні дня та свята.

  Після проведеного громадського обговорення , на виконання листа обласної державної адміністрації, в селі Преображенка перейменовано назву провулка Грязнова на провулок Сонячний.

   З метою запобігання порушення земельного законодавства на території Преображенської об’єднаної територіальної громади, своєчасного їх виявлення та усунення, спрямоване на забезпечення раціонального використання земель комунальної власності, рішенням сесії затверджено «Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель Преображенської сільської ради» та  склад комісії із самоврядного контролю. Головою комісії є заступник сільського голови Шаповалов С.Г.

  Також на засіданні сесії прийняті рішення з земельних питань, про внесення змін до бюджету Преображенської об’єднаної громади, про укладання договору про порядок володіння та користування спільним нерухомим майном тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь