A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Таланти Преображенської громади

Дата: 23.05.2018 16:38
Кількість переглядів: 911

           Фото без опису

         17 та 18 травня до Дня вишиванки та Дня Європи в селах нашої громади відбулись фото флешмоби «Вишивана моя громада», де всі небайдужі в вишиванках долучились до створення колективних фото-світлин, які будуть розміщені на сайті громади в фейсбуці та на стенді в бібліотеці просвітницького центру.

          18 травня на прибудинкові площі сільської ради будо проведено заключний етап огляду «Громада шукає таланти», який проходив  з 25 травня, в ньому  прийняло учать близько 40 творчо обдарованих дітей і не тільки, метою огляду був пошук нових талантів громади.

         На відбірковий огляд прийшли  не тільки нові виконавці та майстри, але й аматори сцени, постійні учасники художньої самодіяльності, майстри декоративно-прикладного мистецтва, тому було вирішено поділити учасників на три категорії – «юніор», це діти, які вперше в своєму житті вийшли на сцену, «майстриня»   і «аматор», для яких сцена стала плацдармом для розвитку свого таланту.

         З привітальним словом до учасників огляду звернувся Преображенський сільський голова  Сідун В.А. та голова районної державної адміністрації Проценко М.Г.

         Всі без винятку учасники огляду отримали медалі “Таланти  Преображенської громади» та іменні сертифікати на 100 гривень на отримання товару в магазині «Дивосвіт» та «Майстриня».

         Кращі номери було включено до святкового гала-концерту.

                Серед учасників були - Софія Нестеренко с.Преображенка, яка сама пише казки, Максим Головач, який  іскрометно читає гумор,  Отришко Поліна, яка читає реп, учасники новоствореного танцювального колективу «Версаль»  с.Новоселівка, гарний індійський танок приготувала Аліна Абдулаєва  с.Омельник та «Вальс» у виконанні юного дуету с.Вільнянка.

         Майстрині продемонстрували свої вироби на імпровізованому показі мод.

Фото без опису        Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь