A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Зверення сільського голови до учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 27.04.2018 09:13
Кількість переглядів: 825

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв  Чорнобильської трагедії та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Шановні  ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС Преображенської  об’єднаної територіальної громади:

 Гуцуляк Валерій Романович,  Денисенко Анатолій Михайлович, Деркач Олександр Іванович, Ільїн Микола Тимофійович, Кислиця Любов Іванівна, Корнута Анатолій Семенович,  Мандрика Ілля Тимофійович, Манжура Микола Федорович, Мирошніченко Ірина Іванівна, Руденко Василь Васильович, Сьомченко Віктор Миколайович, Тітов Анатолій Павлович, Мащиц Михайло Миколайович, Передєла Станіслав Іванович, Іванець Василь Павлович!

Страшна  аварія на  Чорнобильській атомній електростанції розділила нашу епоху на «до» і «після» чорнобильську. Наслідки катастрофи мали планетарні масштаби: величезні території були забруднені радіонуклідами, десятки тисяч громадян було переселено у безпечні місця з Прип’яті та довколишніх районів.

Сьогодні завдяки мужності і жертовності тисяч ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС ми маємо надії на мирне небо і відродження життя в зоні відчудження. Наслідки техногенної аварії, були б ще жахливішими, якби не Ваша мужність і жертовність.

Низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося тим, хто усвідомлено й мовчки жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий синівський обов’язок перед рідною землею і рідним народом.

Від імені всього депутатського корпусу щиросердечно дякую чорнобильцям за їхній подвиг. Бажаємо Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

З повагою 

Голова об’єднаної громади                                                В.А.Сідун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь