A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

29 березня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради

Дата: 02.04.2018 13:57
Кількість переглядів: 838

29 березня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської ради  на якому було розглянуто 23 питання та прийняті відповідні рішення.

 Старости громади Трипольський П.М., Шевченко О.А., Сьомченко С.П., Терно Ю.І. прозвітували про виконану роботу на старостинських округах в 2017 році. Після обговорення звітів старост  голова громади  Сідун В.А. вказав  їм  на першочергові завдання, які необхідно виконати в 2018 році : благоустрій населених пунктів, облаштування дитячих майданчиків, розчищення та очищення водоймів, здійснювати контроль за дотриманням мешканцями громади Правил благоустрою населених пунктів, за самовільним руйнуванням будинків та виконанням  ремонтних робіт в приміщеннях громади.

 Рішенням виконавчого комітету надано соціал29 березня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Преображенської сільської радиьне житло особі з  числа дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме житловий будинок в с.Преображенка, який в 2017 році придбаний за державні кошти.

  Про вдосконалення заходів безпеки у закладах освіти Преображенського освітнього округу доповіла Клименко  Н.А. , головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Преображенської сільської ради.

  Заступник сільського голови Шаповалов С.Г. доповів з питань про проведення заходів з благоустрою кладовищ в с.Преображенка, про хід виконання ремонтних робіт на об’єктах соціальної інфраструктури Преображенської громади, а саме дитячих  садках с.Вільнянка  та с.Микільське , сільських будинках культури в с.Омельник та с.Новоселівка.

   Після обговорення членами виконкому прийняті рішення про доцільність позбавлення батьківських прав двох мешканців с.Преображенка, діти яких перебувають в дитячому закладі «Сонечко» в м.Запоріжжі, про присвоєння  адреси житловим будинкам, про надання дозволу на виїзну торгівлю в населених пунктах громади. З даних питань доповіла секретар сільради Осіпова Н.І.

 Директор КП « Відродження» Субота Р.С. та електрик – енергетик Ковалевський Є.Є. доповіли з питань про облаштування автобусних зупинок  в населених пунктах громади, про технічне обслуговування трансформатора в с.Вільнянка та встановлення трансформатора в с.Преображенка, про встановлення додаткового вуличного освітлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь