A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту «Про затвердження проекту рішення «Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території Преображенської сільської ради» та аналізу його регуляторного впливу

Дата: 30.05.2017 15:58
Кількість переглядів: 1026

Розробник – відділ з питань земельних ресурсів та природокористування

Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області.

Проект регуляторного акта розроблений відповідно до Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист тварин від жорстокого поводження», «Про тваринний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про ветеринарну медицину», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про захист населення від інфекційних хвороб» та передбачає прийняття Правил утримання домашніх тварин на території Преображенської сільської ради (надалі - Правила), що врегульовують відносин у сфері поводження з домашніми тваринами, забезпечення відповідного санітарного, екологічного та епізоотичного стану території населених пунктів Преображенської сільської ради.

Правила – є нормативно-правовим актом, яким установлюються вимоги до утримання домашніх тварин на території Преображенської сільської ради.

Ці Правила поширюються на відносини, що виникають у зв'язку з утриманням домашніх тварин і поводженням з ними фізичних та юридичних осіб (окрім установ Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державного комітету у справах охорони державного кордону України, Державного митного комітету України).

Правила базуються на принципах:

- гуманного ставлення до тварин;

- участі органів місцевого самоврядування і виконавчої влади, громадських організацій тощо та зацікавлених фізичних осіб у заходах щодо вирішення проблем, пов'язаних з утриманням тварин;

- обліку та регулювання чисельності тварин гуманними методами;

- обов'язкового виконання власниками тварин вимог цих Правил, а також ветеринарно-санітарних норм, забезпечення належного епізоотичного та санітарно-епідеміологічного стану у селі;

- забезпечення належних умов для гармонійного співіснування людей та тварин на території селищної ради

Дія цих Правил поширюється на поводження, утримання, розведення та регулювання чисельності тварин юридичними особами, незалежно від форм власності (крім установ Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Державного комітету у справах охорони державного кордону України, Державного митного комітету), та фізичними особами.

Проект рішення Преображенської сільської ради «Про затвердження проекту рішення «Про затвердження Правил утримання домашніх тварин на території Преображенської сільської ради», затверджений рішенням Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області від 29.05.2017 № 11 та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області на сторінці:  http://preobrazhenska.gromada.org.ua /.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Запорізька  область,  Оріхівський район, с. Преображенка, вул. Преображенська, 3, або на електронні адреси: preobrrada@gmail.com та  psrada_vzv@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь