A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту «Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші на території Преображенської сільської ради» та аналізу його регуляторного впливу

Дата: 13.03.2017 13:57
Кількість переглядів: 975

Повідомлення про оприлюднення проекту «Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші на території Преображенської сільської ради» та аналізу його регуляторного впливу

 

Розробник – відділ з питань земельних ресурсів та природокористування

Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області.

Проект регуляторного акта передбачає дотримання громадського порядку на території Преображенської сільської ради, забезпечення на ній чистоти та належного санітарного стану, торгівлі, додержання тиші в громадських місцях та житлових зонах населених пунктів, затвердження «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші на території Преображенської сільської ради».

Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші на території Преображенської сільської ради (надалі Правила) є нормативно-правовим актом, яким установлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою населених пунктів Преображенської сільської ради, регулюються права та обов'язки учасників правовідносин у сфері благоустрою території населених пунктів, визначається комплекс заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку на території Преображенської сільської ради.

Правила спрямовані на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини, і є обов’язковими для виконання на території Преображенської сільської ради, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності і підпорядкування, їх керівниками, працівниками та громадянами.

Проект рішення Преображенської сільської ради «Про затвердження проекту рішення «Про затвердження правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші на території Преображенської сільської ради», затверджений рішенням Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області від 07.03.2017 № 7 та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області на сторінці:  http://preobrazhenska.gromada.org.ua /.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Запорізька  область,  Оріхівський район, с. Преображенка, вул. Преображенська, 3, або на електронні адреси: preobrrada@gmail.com та  psrada_vzv@ukr.net

 

 

 

 

Начальник відділу

з питань земельних ресурсів

та природокористування                                                            Бєлов В.І.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь