A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

ОГОЛОШЕННЯ!!! РЕМОНТ ДОРІГ!!!!

Дата: 12.05.2017 11:50
Кількість переглядів: 866

Фото без опису

Преображенська сільська рада Оріхівського району Запорізької області пропонує підрядним організаціям надати пропозиції щодо виконання ремонтних робіт (на договірних засадах) по наступним об’єктам: с. Преображенка, вулиці Польова, Макаренка, Тітова, Виноградна, провулок Короленка. Підрядним організаціям взяти до уваги, що розрахунок за виконані роботи буде проводитись в кінці поточного бюджетного року.

Документи, які повинен подати підрядник: заява про надання пропозиції щодо виконання ремонтних робіт по відповідним об’єктам, копія Статуту або іншого установчого документу, копія довідки ЄДРПОУ (для юридичних осіб), копія ідентифікаційного коду (для фізичних осіб), копія паспорту керівника або уповноваженої особи учасника; документи про фінансову спроможність учасника (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів тощо); інформація в довільній формі про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідний досвід; довідка у довільній формі, що містить основні реквізити учасника (юридична та фактична адреса, прізвище, ім`я, по-батькові керівника, телефон, факс, електронна адреса), форма власності та правовий статус; копія ліцензії з додатком (перелік видів робіт).

У випадку необхідності Преображенська сільська рада має право запросити додаткові документи, які підтверджують спроможність учасника виконувати будівельно-монтажні роботи.

За довідками та додатковою інформацією звертатися до начальника відділу з питань комунальної власності, інфраструктури та інвестицій Денисенка В.В., тел.: 0990753120


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь