A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту «Про затвердження проекту рішення «Про затвердження Правил загального водокористування водними об’єктами розташованими на території Преображенської сільської ради»

Дата: 23.06.2017 10:24
Кількість переглядів: 928

Розробник – відділ з питань земельних ресурсів та природокористування

Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області.

Проект регуляторного акта розроблений відповідно до Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», відповідно до Конституції України, керуючись статтями 10, 47 Водного кодексу України, Законом України «Про аквакультуру», статтею 33, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Правила загального водокористування на водних об’єктах, розташованих, на території Преображенської сільської ради (далі Правила) розроблені на підставі Конституції України, Закону України «Про аквакультуру», Водного Кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», інших підзаконних нормативно - правових актів, вводяться в дію згідно ст. 47 Водного кодексу України з метою охорони життя і здоров’я громадян, охорони навколишнього середовища, збереження біорізноманіття, створення умов сталого витворення живих водних ресурсів та здійснення рибництва.

Загальне водокористування здійснюється громадянами для задоволення їх потреб (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне риболовство, водопій тварин, забір води з водних об’єктів без застосування технічних пристроїв та з криниць) безкоштовно.

Правила розроблені з метою упорядкування раціонального використання водних об’єктів, удосконалення правового регулювання його використання. Дія цих Правил поширюється на водні об’єкти розташовані на території Преображенської сільської ради.

         Проект рішення Преображенської сільської ради «Про затвердження проекту рішення «Про затвердження Правил загального водокористування водними об’єктами розташованими на території Преображенської сільської ради», затверджений рішенням Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області від 20.06.2017 № 11 та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті Преображенської сільської ради Оріхівського району Запорізької області на сторінці:  http://preobrazhenska.gromada.org.ua /.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: Запорізька  область,  Оріхівський район, с. Преображенка, вул. Преображенська, 3, або на електронні адреси: preobrrada@gmail.com та  psrada_vzv@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь