A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Новини відділу освіти, культури, молоді та спорту Преображенської сільської ради

Дата: 01.11.2017 10:23
Кількість переглядів: 956

Прийняття Закону України "Про освіту" дає старт Новій українській школі, і у 2018 році діти підуть у її перший клас. Проте реформа зараз лише починається, вона триватиме десятиліття і педагоги повинні бути готовими до її реалізації. Тому 25 жовтня 2017 року на базі КЗ «НВК «Основа» пройшов методичний захід для педагогічних працівників Преображенського освітнього округу. Учасниками заходу стали педагогічні працівники опорної школи, Омельницької та Вільнянської філій, дошкільного підрозділу.

                        На теоретичній частині засідання розглянуті такі питання:

            Про навчальний візит до Польщі з теми «Управління освітою на місцевому рівні» (інформація заст. пника сільського голови, в.о. начальника відділу освіти, культури,  молоді та спорту Дроздової Ірини Іванівни)

            Професійний розвиток і підвищення кваліфікації педагогічних працівників, початкова освіта в новому Законі України «Про освіту» (інформація директора Дяченко Світлани Михайлівни)

            Про організацію роботи в навчальних закладах освітнього округу над науково-методичною темою у 2017-2018 навчальному році (інформація заступника директора з науково-методичної роботи Калінінського Сергія Вікторовича).

            Плідно попрацювали педагоги і на практичній частині: в предметних окружних методичних об’єднаннях обговорили профільні закони, другий рік роботи над науково-методичною темою «Формування критичного мислення як основи розвитку учнів сучасної школи», узгодження особистих проблемних тем із загальною темою, особливості атестації у 2017-2018 навчальному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь