A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

Випуск

Дата: 01.06.2016 09:04
Кількість переглядів: 944

Ніщо не триває вічно, ось і шкільні роки для цьогорічних випускників підійшли до кінця. Здається, що тільки вчора батьки відводили  першокласників до школи  в перший клас з букетом квітів, і раптом - випускний вечір.

У випускників безліч планів, багато з них хоче після навчання залишитися у місті, але є і ті, хто мріє повернутися у рідне село уже дипломованим спеціалістом. Завдання місцевих органів влади саме заохочувати повернення молоді до сіл, а це можливо лише за умови робочих місць, розвиненої інфраструктури.

Бо все ж наші діти справжні патріоти і хотіли б жити та працювати в рідному селі. Тому хотілося попрощатися з першими випускниками шкіл першої в районі об’єднаної територіальної громади особливо, що назавжди кожен випускник залишив щось на згадку в рідному селі.Тому, за ініціативи Преображенського сільського голови Сідуна В.А., виконкомом Преображенської сільської ради започатковано щорічну акцію: кожен випуск загальноосвітніх закладів Преображенської об’єднаної територіальної громади буде залишати на бетоні малюнок - своєрідну згадку про своє дитинство та час навчання у школі.

1 червня 2016 року на території Преображенської сільської ради вперше пройшла акція до Міжнародного Дня захисту дітей, в ході якої випускники Преображенського НВК «Школа – дитсадок» та Омельницької ЗОШ І - ІІ ст. зустрілися з Преображенським сільським головою Сідуном В.А., поділилися своїми мріями та планами на майбутнє, а також на бетонному паркані біля Преображенської сільської ради залишили малюнки на згадку про себе. Малюнки виконані методом графіті, матеріалами необхідними для малювання дітей забезпечила місцева влада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь