A A A K K K
для людей із порушенням зору
Преображенська об'єднана територіальна громада
Запорізька область, Пологівський район

12 липня цього року в приміщенні адмінбудинку Преображенської сільської ради відбувся особистий виїзний прийом депутата обласної ради Н.В. АВРАМЕНКО

Дата: 20.07.2016 08:33
Кількість переглядів: 799

Липневий прийом депутата обласної ради від Оріхівського району Н.В.Авраменко відбувся на території села Преображенка і був, як завжди, багатолюдним. На зустріч з депутатом прийшли мешканці сіл Преображенка, Новоселівка, а також жителі Оріхова.

На прийом записалась 31 особа. Звернення шести громадян були розглянуті і вирішені ще до прийому. Переважна більшість звернень стосувалася питань медичного обстеження та лікування громадян. В окремих випадках відвідувачі отримували цінні медичні поради безпосередньо під час прийому. Глибокі знання у багатьох напрямах медицини, багаторічний досвід роботи, спілкування з пацієнтами Наталії Вікторівни стали в нагоді всім, хто прийшов до депутата за допомогою. Цього разу особлива увага була приділена проблемам дітей, які мають складні захворювання і потребують консультацій лікарів-науковців. Депутат відзначила необхідність роботи щодо збереження і зміцнення здоров’я підростаючого покоління і звернулася з пропозицією проведення медичних обстежень у дитячих садках, школах спеціалістами медичних установ обласного центру (за бажанням батьків).

Після прийому Наталія Вікторівна поспілкувалася з працівниками сільської ради та медиками.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь